tjohopp!

Ja nu sitter jag här igen, och ska försöka klämma ur mig ett inlägg som ingen egentligen kommer att läsa men lovade ju som sagt mina vänner att skriva, så det är väl bara att göra det då!
Dagen har varit förrvirrande och bara allmänt jobbigt... Huvudvärk idag igen, folk som pratat bajs, och bara allmänt drygt. Men vissa i klassen gör ju bara dagen så mycekt bättre.
Har ett hjärta målat på min hand, som bara gör mig glad, vissa tjejer i klassen klarar verkligen av att göra mig glad :)
Däremot gör vissa mig bara arg och irreterrad och jag blir bara......
Det börjar likna precis som min gamla klass, (som jag älskade till slut) i början var allt bara jobbigt, och jag kände mig bara utanför, men till slut blev allt perfekt! Hoppas på det nu också....


Men nu ska jag inte deppa ner mig alltför mycket, eftersom att man bara blir på dåligt humör.
Det är ingen bra ide, speciellt eftersom att jag måste skriva klart en historia uppsats, och då måste man vara pigg och på bra humör. Så det är vad jag kommer att ägna kvällen åt. Historia med huvudet djupt ned borrat i böcker, fakta och en massa papper. Ser ut som en rolig kväll, visst?

Men hare bra tills vi hörs nästa gång,
CIAO!




hej igen!

Ja nu är det väldigt länge sen jag skrev på den här nedrans bloggen.... Ärligt talat har jag inte haft varken tid eller ork...
Men eftersom att mina älskade vänner så gärna vill att jag ska skriva, speciellt nu när jag har en ny dator, så ska jag väl försöka. Hur nu det ska gå???


Men min dag har varit jobbig, plågats av huvudvärk hela dagen, har precis knaprat i mig två alvedon till, så att jag kanske kan sova, men dagen har som sagt varit jobbig...
Men tack vare min underbara klass har jag ändå klarat av dagen utan att må allt för dåligt.

På tal om klassen, så var det några av brudarna som klistrade upp bilder i klassrummet förra veckan, på massa killar ;p Bara för att de ville göra som OP, jag nämner inga namn, men Leona var åtminstone inblandad i det.
När de satte upp de så skrattade pojkarna och viskade, så vi misstänkte att de skulle hitta på nåt bus, och mycket riktigt idag när vi kom in i klassrummet hade de klistrat fast deras egna ansikten på dessa killar.
Sjukt mycket skratt blev det iaf, bjuder på en bild på den "nya" väggen också!




aja, mitt inlägg blev ganska långt, och ganska mycket svammel men jag har iaf skrivit lite av vad som hänt under dagen! Vi får väl se när nästa inlägg behagar att komma upp, frågan återstår!
Men nu ska jag iaf sova, är grymt trött, och jag hoppas verkligen på att huvudvärken går över så att jag inte missar skolan imorgon, är så sjukt mycket som händer nu och mycket som ska göras, så har verkligen inte tid att missa en dag!
Men det ser vi imorgon,

Ciao för nu!
(slänger in en bild på mig också, ganska gammal men....)


RSS 2.0