söndag kväll!

jaha, nu är det söndag igen och bara 2 veckor tills skolan börjar... Men det ska bli skönt att det drar igång igen, har saknat alla, plus att det bara är 2 år kvar på gymnasiet och det kommer gå alldeles för fort... Sen blir det universitet, förmodligen i Lund eller Göteborg, men det återstår att se!



Helgen har gått åt till att städa och röja ur huset, det finns sjukt mycket grejor i ett och samma hus, men det blir bra nu när vi får till det, hoppas jag iaf!




Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok, Bara vanligt vatten, och lyssna på musik.
Hare bra!
(Bjuder på en video med en jättebra låt)


Ojojoj då...

Det här var ett tag sen, men sommaren flyter på med jobb, umgås med vänner och fixa i huset, så tiden för min blogg finns inte riktigt...
Men det gör mig inte så mycket heller, skriver helt enkelt när jag har tid.



Idag är det ganska fint väder, har ätit frukost, en skål fil med müsli, ute på altanen med strålande sol i ansiktet. Hur mysigt är inte det då?
Jag älskar det, synd bara att sommaren snart är slut, den är alldeles för kort... Jag tycker om hösten också men den får gärna vänta ett tag till, eftersom att värmen är det bästa som finns. <3

Nej nu har jag inte tid längre för det här men, jag slänger in några klipp med musik, det jag lyssnar på för tillfället.





Aja, nu har jag inte tid längre, men hare så bra tills nästa inlägg kommer... <3

RSS 2.0